ERP-projektit

Oletko suunnittelemassa toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa? On hyvä konsultoida ulkopuolista asiantuntijaa. Voin kartoittaa prosessinne ja laatia tarjouspyynnön teidän tarpeisiinne soveltuen.

Usein myös tilaajan oma henkilöstö ei kerkeä vetämään järjestelmäprojektia kunnolla omien töidensä ohella, tai heillä ei ole kovin syvällistä teknistä osaamista toimittajan kanssa asiointiin. Tällöin voin toimia teidän projektipäällikkönä, hoitaen toimittajan kanssa tarvittavat palaverit ja muutospyynnöt, sekä ohjata talon sisäisiä prosessimuutoksia.

Ohjelmistoprojektit

Koko toiminnanohjausjärjestelmän vaihtamisen sijasta pienemmissä ohjelmistoprojekteissa osaamisalaani kuuluu erityisesti hankinnan, sisälogistiikan, tuotannonohjauksen, asiakkuudenhallinnan ja asiakaspalvelun ohjelmistojen määrittely ja käyttöönotto.

Hallitustyöskentely

Olen kiinnostunut hallitustyöskentelystä pk-yrityksissä. Omaan laaja-alaisen ymmärryksen erinäisistä yrityksen toiminnoista mm. yrittäjätaustani johdosta. Talous on lähellä sydäntäni, jonka lisäksi voin tuoda myös logistisen näkökulman pk-yrityksen hallitukseen.

Olen suorittanut HHJ-tutkinnon syksyllä 2016.

Facebooktwitterlinkedinmail