Jesse - Logistician

Olen valmistunut logistiikkainsinööriksi ja jatkan parhaillaan tietojohtamisen maisterivaiheen opintoja TTY:llä. Logistiikan lisäksi olen kiinnostunut yrityksien asiakaspalvelusta ja sen luomasta asiakaskokemuksesta, sekä yrityksien taloudellisesta puolesta, joka nivoutuukin hyvin yhteen logistiikan ja asiakaskokemuksen kanssa. Olenkin suorittanut joitakin kauppatieteellisiä opintoja niin yliopistolla kuin ammattikorkeakoulussakin. Taloudellisesta puolesta minulla on pitkähkö käytännön kokemus omistamieni yrityksien kautta.

Minua kiinnostaa yrityksien toiminta muutoinkin kokonaisuudessaan ja erinäisten päätöksien vaikutus yrityksen imagoon, brändiin ja markkinointiin. Olen kiinnostunut ihmisten psykologisista taipumuksista ja saatan kirjoittaa tässä blogissa myös näiden vaikutuksesta yrityksien toimintaan ja markkinointiin.

Tässä blogissa kirjoitan esille tulevista tärkeistä ajankohtaisista asioista sekä esittelen logistiikan, asiakaskokemuksen ja ylipäänsä yritystoiminnan maailmaa ja mitä kaikkea se pitääkään sisällään.

Ansioluetteloni löytyy LinkedInistä, Vizualizesta sekä tältä sivustolta omalta CV-sivultaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *