Jesse tekee töitä parvekkeella.

Pienen tauon jälkeen olen taas alkanut aktivoitumaan hieman enemmän bloggauksessa ja päiväkirja-tyylisessä toiminnassa.

En kuitenkaan aio enää vaivata teitä lukijoita/katselijoita pitkillä 10-20 minuutin videoilla, joita tein aiemmin. Sen sijaan aion jatkossa tehdä enemmän lyhyitä muutaman minuutin videoita juuri sillä hetkellä polttavista aiheista tai mitä päivän aikana on tapahtunut.

Tulen hyödyntämään tähän lähtökohtaisesti Instagramin tarinoita. Jos et vielä seuraa minua Instagramissa, tee se nyt!

Kirjoittelen lyhyitä juttuja tai lisään joitakin hieman pidempiä asiavideoita myös LinkedIniin. Kannattaakin painaa connect-pyyntöä myös LinkedInissä! (Tai jos ei halua verkostoitua, LinkedInissä voi myös ihan vain seurata, eli paina ”+Follow”).

Kuten varmaan olette huomanneet, olen vaihtanut töitä. Työskentelen nykyään Novelluksella asiakaskohtaamisten parissa. Myymme työkaluja asiakaspalvelun ja myyjien käyttöön. Toisin sanoen viralliset termit ovat tiketöintijärjestelmä ja CRM, joiden parissa pääsääntöisesti toimin.

Päiväkirjojen, eli lyhyiden tarinoiden ja blogini aiheet tulevatkin pyörimään lähinnä asiakaspalvelussa, asiakaskokemuksessa ja CRM:n hyödyntämisessä.

Kaikkea sitä tulee nähtyä työpäiviensä aikana, nyt vain yritän puristaa kaiken kokemani fiksuun muotoon teille eteenpäin. Tavoitteenamme on kuitenkin rakentaa fiksumpia asiakaskohtaamisia, jota teemme ihan työksemme parantamalla asiakkaiden toimintaa. Yritän toteuttaa samaa myös tässä blogissa ja välttää turhan juoruilun, tehden Sinun asiakaskokemuksesta mahdollisimman miellyttävän.

Kiitos seuraamisesta!

Written by Jesse Uitto

CEO @ Novellus.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *